Over ons

Wie is Product for Product?

Duurzame kantoorartikelen vanuit een circulaire gebruikersstroom: dat is de essentie van Product for Product. Ons bestaan komt voort uit de markt van afvalverwerking en gerecycled papier door ons landelijk netwerk van recyclingbedrijven en fabrikanten. Dit netwerk richt zich op zero waste, het maximaal hergebruiken van grondstoffen. Zo wordt voor elk gekocht product in onze webshop een vergelijkbaar product gerecycled. Daarnaast is de verkoop van onder ander gerecyclede producten een logisch vervolg van de circulaire afvalverwerkings-activiteiten van ons netwerk. Voorheen droeg de webshop de naam De Graaf Duurzaam, maar doordat het concept en bijbehorend assortiment veel breder zijn geworden is Product for Product de nieuwe naam!

Onze missie is om dé leverancier van duurzame papier & kantoorartikelen in Nederland te worden. Op deze manier proberen we bij te dragen aan een volledig facilitaire inkoop van duurzame kantoorartikelen. 

Van duurzaam produceren naar duurzame producten

Door het netwerk van bedrijven in de afvalverwerking en recyclemarkt hebben wij veel kennis van grondstoffen en recyclingprocessen op zak. Door het directe contact met fabrikanten kunnen wij onze producten een duurzaamheidslabel meegeven. Daarnaast werken wij aan het zichtbaar maken van duurzaamheidsinitiatieven en de impact van het aankopen van duurzame producten. Hiervoor berekenen wij de behaalde milieubesparingen bij de aankoop van gerecycled papier door onze online klanten. Deze kunnen in het persoonlijke account worden uitgedraaid als duurzaamheidsrapportage. Tenslotte doneren wij per 1000 euro die in de webshop wordt besteed een boom aan de stichting Trees for All.

Paper for Paper producten

Een deel van ons assortiment bestaat uit gerecyclede kantoorpapier en hygiënepapierproducten volgens het circulaire papierconcept Paper for Paper. Lees meer over dit concept op de website van Paper for Paper.

Ben je werkzaam voor een organisatie of zelf ondernemer en geïnteresseerd in onze aanpak? Of wil je graag persoonlijk advies over duurzaam inkopen? Wij staan je graag telefonisch te woord via 0299 223 800, komen bij je langs om de wensen te inventariseren of je kunt mailen naar info@productforproduct.nl.


Product for Product | Paper for Paper B.V.
Hertzstraat 10 | 1446 TG Purmerend
0299-223 800 | info@productforproduct.nl

Bezoekadres:
Hertzstraat 3 | 1446 TE Purmerend

IBAN: NL26 ABNA 0467 0613 00
BIC: ABNA NL2A
KvK-nummer: 37125250
BTW-identificatienummer: NL817355017B01